Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Kedvezményes veszprémi szállodák és wellness hotelek Veszprémben

Veszprém középpontjában a vár áll, a várost szép sétálóutcák, lejtős macskaköves utcák és tágas terek jellemzik. A város egész évben színvonalas művészi programokat kínál, melyeket a múzeumok, galériák és egyházi kiállítások látogatása tesz teljessé. A Veszprém Arénában méretének köszönhetően a sportesemények mellett vásárok és kiállítások kerülnek megrendezésre. A veszprémi állatkertben számos állatritkasággal és lovaglási lehetőséggel várja a látogatókat. Tegyen egy kirándulást Veszprémbe és válogasson a veszprémi szállodák hotelek ajánlatai közül.

Szállodák és hotelek Veszprémben

Hotel Historia Veszprém A Hotel Historia & Historante **** Veszprém belvárosában, a híres Veszprémi állatkerttől és a Vártól mintegy egy percnyi sétára található.

Hotel Villa Medici Veszprém A négycsillagos Hotel Villa Medici Veszprémben, a város festői szépségű völgyében, a Viadukt lábánál fekszik.

Vissza a főoldalra